TM Web Express AB

Vi jobbar bland annat tillsammans med:

2018-02-15

Fantastiskt projekt, Musikbojen

Musik har stor betydelse i våra liv, i alla dess former, för dig och för oss alla!
Många barn och ungdomar i Sverige behöver stöd för att läka fysiska och psykiska sår eller för att kommunicera sina känslor som har orsakats av svåra situationer.

Med denna övertygelse och ambition har Claire Rosvall, initiativtagare till Stiftelsen Min Stora Dag och organisationens generalsekreterare under de första 13 åren, beslutat att med stöd av sin man Per och sina barn, starta en stiftelse under namnet MusikBojen.
www.musikbojen.org

2018-02-10

Marknadsledande bokningssystem

Time for Service är ett nytänkande tidsbokningssystem som grundades 2017 av entreprenören Juan Munoz.

Det dynamiska verktyget vänder sig till alla företag som innefattar någon form av bokning, oavsett bransch.

Vi har hjälpt Time for Service med betallösning

www.timeforeservice.se

2018-01-31

Ledande rekryteringssite inom Pharma

Vi är glada över att ha fått uppdraget att utveckla Pharma Jobb till nästa nivå. Håll ögonen öppna så kommer mer information kring detta uppdrag.

2018-01-18

Vidareutveckla Sparbankernas Riksförbund

Vi har fått uppdraget att vidareutveckla Sparbankernas Riksförbunds publika webbplats.  Sparbankernas Riksförbund är ingen bank i sig. De representerar däremot 59 av landets 60 sparbanker.

2017-10-27

Ny hemsida till Pomona-gruppen

Pomona-gruppen AB är ett familjeägt utvecklings- och investmentbolag som funnits sedan 1986. Företaget är under ständig utveckling och därför känns det extra passande att vi tillsammans arbetat fram en ny, stilren hemsida!

Besök deras nylanserade sida här >> pomona.se

2017-08-08

Exklusiva klockor från Frank Palmer Family

Frank Palmer Family är ett exklusivt klockmärke som erbjuder en unik kollektion av armbandsur. Företaget har sen starten sett till att hela tiden ta sig an nya utmaningar vilket ständigt får dem att växa. Även vi antog en utmaning i att förädla och förbättra deras hemsida och resultatet har inneburit en bättre exponering av Frank Palmers klockor samt en högre konvertering till sälj. 

Besök gärna sidan här >> frankpalmerfamily.com

2017-08-02

Hotell Hellsten - ett hotell med historia

På Luntmakargatan, mitt inne i Stockholms hjärta, hittar man spännande Hotell Hellsten. Hotellet är beläget i ett hus med mycket historia, byggt så tidigt som 1898. Per Hellsten har dessutom fler hotell runtom i Stockholm, såsom Hellstens Glashus och Hellstens Malmgård. Vi är stolta över få möjligheten att jobba med Per och hans hotellgrupp. Håll utkik, nya spännande saker är på gång!

Läs mer om Hellsten här >> hellsten.se

2017-06-14

Utveckla Pharma Industry

Pharma Industry är Sveriges ledande branschtidning inom läkemedelsindustrin och är starkt förknippat med hög kvalitet. Vi har fått förmånen att återigen jobba med Pharma Industry och kommer vara med att utveckla deras digitala plattformar framåt.

Besök sidorna här >> pharmaindustry.se, neurologiisverige.se, onkologiisverige.se

2017-03-07

Visste du?

Att det varje år föds 1000 barn i Sverige med hjärtfel?
Det visste inte vi heller..

I samarbete med Hjärtebarn ville vi nå ut till en bredare massa och berätta om barn som föds med hjärtfel. Vi tog då fram en kampanj där syftet var att väcka en nyfikenhet och skapa ett intresse kring vilka Hjärtebarn är och vad dem gör. Kampanjen drevs med annonser via Facebook och landningssidor byggdes upp på Hjärtebarns hemsida. 

Läs mer om Hjärtebarn och hur dem gör vardagen lite ljusare för barnen. 
Till Hjärtebarns sida >> hjartebarn.se

 

2016-11-18

Inspiration och kunskap från vinets värld

Ward Wines är en av Sveriges största vinimportörer. De har belönats med den prestigefyllda titeln Årets importör 2015 och har haft flera av sina viner serverade på Nobelmiddagen. Vi har haft nöjet att under sommaren och hösten 2016 arbeta fram en ny webbsida åt Ward Wines - en sida där inspiration och kunskap står i fokus!

Besök deras sida här >> wardwines.se