TM Web Express AB

Jobba med oss

Vi söker en systemutvecklare

WEB Express  har utvecklat och levererat mer än 2000 webbplatser/applikationer, vi jobbar med några av Sveriges absolut ledande företag inom många olika branscher. Vi har en stor kunskap och erfarenhetsgrund att utgå ifrån när vi utvecklar våra kunders Internetstrategi. Oavsett om du är ett litet  eller stort företag så har du alltid tillgång till hela vår kompetensbas, detta gör oss till en unik leverantör. Vi söker dig som har ett starkt eget driv i ditt arbete, och är självständig och strukturerad i ditt arbetssätt. Du besitter strategiska och analytiska egenskaper, du är intresserad av att lära dig mer varje dag.
Du är en person som håller koll på digitala trender och vet hur man omsätter dem till praktik. Vi har egentligen inga krav på att du har en lång erfarenhet, din kompetens är viktigare än lång tjänsteutövning.

Du bör ha bra kompetens inom:
ASP.NET,  C#
SQL
HTML5/CSS
MVC
Vill du jobba med de bästa kunderna och det senaste inom Internet, vill du hjälpa kunder att nå sina mål med sin digitala närvaro? Då kan du vara vår nästa programmerare. WEB Express söker nu en utvecklare/programmerare till vårt Stockholmskontor.


Några snabba skäl att jobba hos oss;


Du kommer att få jobba med moderna lösningar åt spännande kunder.
Du kommer att utvecklas i din yrkesroll varje dag på jobbet.
Du kommer att ha roligt.

Som utvecklare/programmerare är du med och programmerar webblösningar för våra kunder. Tillsammans med våra AD´s hjälper du till med att definiera tydliga mål med den digitala närvaron, tillsammans arbetar ni för att målen uppfylls. Du utvecklar våra kunders webbsidor/webbapplikationer utifrån kunskap om kundens behov och mål. Samt utifrån digital marknadsföring och senaste digitala trender.

Arbetsplatsens adress
Birger Jarlsgatan 55
11145 Stockholm
Intresserad? Kontakta oss på info@webexpress.se